Berker Peksağ.



Inter Milan 0 - 1 Liverpool FC

11 Mart 2008, Salı Saat: 23:49:14, Futbol

Şampiyonlar Ligi'nde son çeyrek finalist ilk maçı 2-0 kazanan Liverpool oldu. Gol, son haftalarda sıkça gördüğümüz üzere 68. dakikada Fernando Torres'den geldi.

İlk yarıda Inter'i o kadar istekli görünce, ikinci yarıda maçı alır diyordum ama Nicolas Burdisso sağolsun, ipini çekti İtalyanların. Inter taraftarlarının maç sonundaki hareketleri tüylerimi diken diken etti, tebrik ediyorum.

Liverpool, Avrupa'da başka oynuyor ama son dört sezonda üçüncü kez finale çıkmaları bu kadroyla pek olası değil. Rafa amca takımda kalırsa, iki kanat oyuncusu ve bir sağ bekle seneye kupaları toplar.

Fernando Torres böyle giderse 2-3 sezon içinde Robbie Fowler mertebesine ulaşır Liverpool taraftarlarının kalbinde.





Yorumlar


Yorumunuzu yazın

Kalın olarak belirtilen alanların doldurulması zorunludur. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Lütfen Türkçe'yi doğru kullanmaya dikkat edin.

 

Ne yapıyorum? (twitter)

 

Son yorumlar


Sık kullanılanlar


Projeler


Takip ettiklerim


En son dinlediklerim (last.fm)

 

(c) Berker PEKSAĞ. 2004-2009

Yayımlanan yazılar, kaynak gösterildiği müddetçe kullanılabilir.
Yapılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir.